המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קולפים את תפוחי האדמה, פורסים 3 תפוחי אדמה לפרוסות עבות וחורצים את הפרוסות לא עד הסוף. משרים כ-10 דקות במי מלח ושוטפים.
קוצצים 2 בצלים ואת הפטרוזיליה ומערבבים עם הבשר הטחון בבלנדר. מוסיפים את פרורי הלחם, 3 ביצים ו-2 כפות מים ומערבבים.
ממלאים את פרוסות תפוחי האדמה בתערובת הבשר, מקמחים ומהדקים.
טובלים את תפוחי האדמה בבלילה של 3 ביצים טרופות, כפית רסק עגבניות, מלח ופלפל, ומטגנים.
קוצצים את הבצל, תפוחי האדמה והגזר שנותרו, מטגנים בסיר נפרד עם 2 כפיות רסק עגבניות, הסוכר וקורט פפריקה חריפה.
מעבירים את המפרומים המטוגנים לסיר, יוצקים מעל 2 כוסות מים ומאדים עד להתרככות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0