בסיר עם מים רותחים מניחים 2-3 כפות שטוחות של מלח, מכניסים את קוביות תפוחי האדמה, מבשלים עד שהם רכים למעיכה.
שלב 2
0 דקות
מוציאים את המים מהסיר ומשאירים מעט מאוד מים בסיר (כף מים), מוסיפים את המרגרינה, חצי כפית פלפל שחור, מעט מלח וחצי כפית מרק עוף ומועכים טוב-טוב, תוך כדי מערבבים עד לקבלת פירה, מוסיפים את הבצל והפטרוזיליה ומערבבים.
שלב 3
0 דקות
מרטיבים מעט את המצות, מניחים על מגבת יבשה ומכסים לספיגה מספר דקות. מחממים את המחבת עם השמן.
שלב 4
0 דקות
חותכים כל מצה לשניים לאורך, בכל חתיכה מניחים כף מהתערובת שהכנו בסיר, במרכז החתיכה, מגלגלים, טובלים בביצה הטרופה ומטגנים מכל הכיוונים עד לקבלת צבע זהוב.
שלב 5
0 דקות
אפשר להוסיף בשר טחון לתערובת, אם רוצים גרסא בשרית.
שלב 1
מתוך
5
בסיר עם מים רותחים מניחים 2-3 כפות שטוחות של מלח, מכניסים את קוביות תפוחי האדמה, מבשלים עד שהם רכים למעיכה.
שלב 2
מתוך
5
מוציאים את המים מהסיר ומשאירים מעט מאוד מים בסיר (כף מים), מוסיפים את המרגרינה, חצי כפית פלפל שחור, מעט מלח וחצי כפית מרק עוף ומועכים טוב-טוב, תוך כדי מערבבים עד לקבלת פירה, מוסיפים את הבצל והפטרוזיליה ומערבבים.
שלב 3
מתוך
5
מרטיבים מעט את המצות, מניחים על מגבת יבשה ומכסים לספיגה מספר דקות. מחממים את המחבת עם השמן.
שלב 4
מתוך
5
חותכים כל מצה לשניים לאורך, בכל חתיכה מניחים כף מהתערובת שהכנו בסיר, במרכז החתיכה, מגלגלים, טובלים בביצה הטרופה ומטגנים מכל הכיוונים עד לקבלת צבע זהוב.
שלב 5
מתוך
5
אפשר להוסיף בשר טחון לתערובת, אם רוצים גרסא בשרית.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0