מחממים בסיר גדול את השמן ומאדים את הכרשה, הגזר ובצל ירוק, בחום גבוה 2-3 דקות. מוסיפים את השום ופלפל חריף, וממשיכים באידוי עוד מספר דקות.
שלב 2
10 דקות
מוסיפים מרק ירקות ו-850 מ"ל מים רותחים. מערבבים פנימה את רוטב הוואסבי, מוסיפים פטריות, כוסברה ואטריות אורז ומבשלים כ-10 דקות.
*ניתן להמיר את הווסאבי בחזרת ואת כוסברה בעירית קצוצה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מחממים בסיר גדול את השמן ומאדים את הכרשה, הגזר ובצל ירוק, בחום גבוה 2-3 דקות. מוסיפים את השום ופלפל חריף, וממשיכים באידוי עוד מספר דקות.
שלב 2
מתוך
3
מוסיפים מרק ירקות ו-850 מ"ל מים רותחים. מערבבים פנימה את רוטב הוואסבי, מוסיפים פטריות, כוסברה ואטריות אורז ומבשלים כ-10 דקות.
*ניתן להמיר את הווסאבי בחזרת ואת כוסברה בעירית קצוצה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
הערות 0