המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לברור ולשטוף את האפונה היבשה ואת גריסי הפנינה, כל אחד בנפרד.
לטגן בסיר גדול את הבצל הקצוץ בשמן עד להזהבה יפה.
להוסיף את האפונה השטופה ו-2 ליטר מים רותחים ולבשל 90 דקות.
להוסיף את הגריסים וליטר מים רותחים ולבשל יחד עוד 40 דקות.
להמיס בקערה 4 כפות אבקת מרק פטריות וחצי כפית פלפל גרוס גס עם 2 כוסות מים חמים ולהוסיף למרק.
לערבב, לתקן טעמים במידת הצורך ולבשל עוד 10 דקות.
להוסיף את הפטריות הפרוסות ולכבות את האש.
להגיש עם עלי כוסברה טריים ופרוסות חלה קלויות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0