שוטפים את האפונה היטב תחת ברז מים (אין צורך בהשרייה לפני הבישול).
שלב 2
0 דקות
מכניסים לסיר את הבצל, הגזר והכרפס, ומטגנים מעט לפתיחת טעמים. מוסיפים את האפונה הצהובה ומערבבים יחד.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים כליטר מים רותחים ואבקת אפייה (המסייעת לריכוך האפונה), מביאים לרתיחה, מערבבים מדי פעם, ומוציאים את הקצף שנוצר.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים מים במידת הצורך, מנמיכים את האש, ומוסיפים תבלינים (למעט המלח).
שלב 5
0 דקות
מבשלים על אש נמוכה בערך 30-40 דקות, עד שהאפונה מתרככת, ומערבבים מדי פעם. לקראת סוף הבישול, מוסיפים את הירק והמלח. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
שוטפים את האפונה היטב תחת ברז מים (אין צורך בהשרייה לפני הבישול).
שלב 2
מתוך
5
מכניסים לסיר את הבצל, הגזר והכרפס, ומטגנים מעט לפתיחת טעמים. מוסיפים את האפונה הצהובה ומערבבים יחד.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים כליטר מים רותחים ואבקת אפייה (המסייעת לריכוך האפונה), מביאים לרתיחה, מערבבים מדי פעם, ומוציאים את הקצף שנוצר.
שלב 4
מתוך
5
מוסיפים מים במידת הצורך, מנמיכים את האש, ומוסיפים תבלינים (למעט המלח).
שלב 5
מתוך
5
מבשלים על אש נמוכה בערך 30-40 דקות, עד שהאפונה מתרככת, ומערבבים מדי פעם. לקראת סוף הבישול, מוסיפים את הירק והמלח. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0