המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים בתבנית אפייה את הארטישוק, הגזר והבצל.
מזלפים מעל את השמן, מוסיפים סוכר, מלח ופלפל ומערבבים הכל יחד.
צולים בטמפרטורה של 200 מעלות.
מעבירים את הירקות הצלויים לסיר, מוסיפים את קרם הקוקוס ומים עד לכיסוי מלא מבשלים במשך 20 דקות.
טוחנים בבלנדר עם הנוזלים, מביאים למרקם רצוי של מרק.
מבשלים את הפתיתים פלוס ירקות עם הנוזלים הנותרים או המרק עד לריכוך.
צילום: דניאל לילה
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0