המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את השעועית ללילה שלם במים.
מבשלים את השעועית בשתי כוסות מרק עוף (ועוד מים כדי כיסוי) עד שהיא מתרככת.
בינתיים, מזהיבים את הבצל בשמן בסיר גדול. מוסיפים את שיני השום ומטגנים עוד דקה.
מוסיפים לסיר את הארטישוק הירושלמי, 2 כוסות מרק עוף ועשר כוסות מים רותחים. מביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים עד שהירקות מתרככים, במשך כ-30 דקות.
מרסקים למחית אחידה בעזרת בלנדר מוט (או שמעבירים למעבד מזון ומרסקים).
מוודאים שהשעועית אכן רכה ומוכנה לאכילה. מעבירים את השעועית לסיר המרק יחד עם נוזלי הבישול שלה. מערבבים, טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0