המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לבשל את הארטישוק במים + מיץ תפוזים.
להשאיר 2 כפות מנוזל הבישול ואת השאר למעוך גס.
לאדות את הכרישה והשום בחמאה ולהוסיף את הארטישוק , המרק והחלב.
לבשל מספר דקות, לאחר איחוד המרכיבים, לתבל.
להכניס לבלנדר וח\לטחון למרקם הרצוי.
להגיש עם כוסברה קצוצה, קליפת תפוז ויוגורט טבעי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0