מכינים ציר בשר: יוצקים לסיר 4 ליטר מים, מוסיפים את מצרכי הציר ומביאים לרתיחה. מסירים את הקצף שמצטבר על פני המים. מנמיכים להבה ומבשלים כ-120 דקות לפחות.
שלב 2
0 דקות
חותכים את כל הירקות לרצועות דקות. מטגנים במחבת משומנת את הבצל, הגזר והסלק, אחד אחרי השני, כל אחד כחמש דקות. ולסיום מבשלים כ-10 דקות את כל הירקות.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים למחבת את העגבניות ומטגנים עוד כ-15 דקות.
שלב 4
0 דקות
מסננים את הציר ומעבירים לסיר גדול, ומוסיפים את תפוחי האדמה, הכרוב ואת תוכן מחבת. מביאים לרתיחה ואם יש צורך מתקנים תיבול.
שלב 5
0 דקות
מבשלים על להבה נמוכה, כ-40 דקות.
שלב 1
מתוך
5
מכינים ציר בשר: יוצקים לסיר 4 ליטר מים, מוסיפים את מצרכי הציר ומביאים לרתיחה. מסירים את הקצף שמצטבר על פני המים. מנמיכים להבה ומבשלים כ-120 דקות לפחות.
שלב 2
מתוך
5
חותכים את כל הירקות לרצועות דקות. מטגנים במחבת משומנת את הבצל, הגזר והסלק, אחד אחרי השני, כל אחד כחמש דקות. ולסיום מבשלים כ-10 דקות את כל הירקות.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים למחבת את העגבניות ומטגנים עוד כ-15 דקות.
שלב 4
מתוך
5
מסננים את הציר ומעבירים לסיר גדול, ומוסיפים את תפוחי האדמה, הכרוב ואת תוכן מחבת. מביאים לרתיחה ואם יש צורך מתקנים תיבול.
שלב 5
מתוך
5
מבשלים על להבה נמוכה, כ-40 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0