המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל לאחר שנקצץ לחתיכות קטנות מאוד. מוסיפים את העדשים (לאחר שטיפתם), ומטגנים מעט. מוסיפים קינמון, כמון, הל, מלח ופלפל לפי הטעם, לבסוף מוסיפים מים רתוחים למילוי הסיר.
מבשלים כרבע שעה ואז מוסיפים את הבטטה חתוכה לקוביות קטנות. ממשיכים לבשל עד להתרככות העדשים והבטטות.
מגישים בקערית ומפזרים מלמעלה רסיסי שום ועירית קצוצה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0