המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקלפים את הבצל. שוטפים היטב וחותכים לטבעות.
מחממים מעט שמן זית בסיר רחב, ושמים את החמאה ומחכים שתימס.
זורקים את כל טבעות הבצל פנימה ומערבבים. סוגרים את המכסה חלקית ומאדים את הבצל עד שנהיה שקוף. מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל, וכף אבקת מרק בצל. ממלאים את הסיר בקומקום מים רותחים ונותנים להתבשל בערך 20 דקות . טועמים ומתקנים תיבול, אם יש צורך.
מומלץ כתוספת לקחת פרוסות לחם יבשות, להכניס לטוסטר ולחתוך לקוביות קטנות - כמו קרוטונים, רק יותר בריא :)
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0