המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מזהיבים קלות את הבצל בחמאה.
מוסיפים מים ואבקת מרק ומביאים לרתיחה.
מוסיפים שמנת, מלח, פלפל לבן וכורכום ומערבבים היטב.
שומרים את המרק בביעבוע עדין ובוחשים לתוכו את הגבינה עד שהיא נמסה לגמרי. טועמים ומתקנים תיבול.
מגישים עם הרבה בצל ירוק קצוץ ועם לחם בצד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0