המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את הסלרי, העגבנייה והבצלים לריבועים, ומניחים בסיר למרק. מאדים במשך כ-15 דקות על אש גבוהה, תוך כדי ערבוב מתמיד.
מוסיפים לתערובת את העדשים, החומוס, העצמות והבשר, ומתבלים. ממלאים מים כמעט עד סוף הסיר. מביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש, ומבשלים כ-120 דקות.
לאחר כשעתיים, מוסיפים את הכוסברה ואת הפטרוזיליה, ומבשלים כ-15 דקות נוספות.
לקראת סוף הבישול, מוסיפים את הלימון הסחוט.
מערבבים היטב את הקמח עם חצי כוס מים עד שלא יהיו גושים, ומוסיפים לסיר. מערבבים היטב.
מוסיפים את האטריות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0