המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד הזהבה.
מוסיפים את השום והסלרי ומקפיצים גם כדקה.
לאחר מכן מוסיפים כל הירקות וממשיכים להקפיץ 2 דקות או עד שהם מעט זהובים.
מוסיפים את המים, עדשים, גריסים, אבקת מרק, מלח ומים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים ללהבה בינונית ומבשלים 30 דקות.
אם צריך אפשר להוסיף עוד מים.
מגישים חם עם המון שקדי מרק אסם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
No salt and pepper?
hi, yes. notice step 4. nice day
ניסיתי כמובן יצא פגז להערכתו דל בעלי מכינה כבר פעם שמייה. תודה על מתכון עשיר חמים וטעים בלב.
הצג מתכונים נוספים
הערות 2