משרים את פטריות הפורצ'יני במשך כ-20 דקות בכוס מים רותחים. מוציאים את הפטריות מהמים ושומרים את הנוזלים.
שלב 2
0 דקות
קוצצים שורש פטרוזיליה, שורש סלרי וגזר.
שלב 3
2 דקות
מחממים שמן זית בסיר. מוסיפים לסיר את הבצל ומאדים במשך כ-2 דקות.
שלב 4
3 דקות
מוסיפים לסיר את תערובת ירקות השורש הקצוצים ומאדים אותם, תוך כדי ערבוב. מוסיפים לסיר את השום ומאדים במשך כ-3 דקות נוספות.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים לסיר את קוביות תפוחי האדמה, הגריסים, הפטריות הטריות וכן את פטריות הפורצ'יני ומערבבים. יוצקים לסיר את המים הרותחים, וכן את נוזל ההשריה של הפטריות. מתבלים במלח ומביאים לרתיחה.
שלב 6
40 דקות
מסירים קצף בעזרת כף. מוסיפים את קוביות הזוקיני, מכסים, מנמיכים את הלהבה לבינונית, ומבשלים במשך כ- 40 דקות נוספות.
שלב 7
15 דקות
משפרים טעמים עם מלח במידת הצורך. מתבלים באגוז מוסקט ובפלפל שחור גרוס ומסירים מהאש. מניחים לסיר להיות מכוסה במשך כ- 15 דקות נוספות ומגישים.
שלב 1
מתוך
7
משרים את פטריות הפורצ'יני במשך כ-20 דקות בכוס מים רותחים. מוציאים את הפטריות מהמים ושומרים את הנוזלים.
שלב 2
מתוך
7
קוצצים שורש פטרוזיליה, שורש סלרי וגזר.
שלב 3
מתוך
7
מחממים שמן זית בסיר. מוסיפים לסיר את הבצל ומאדים במשך כ-2 דקות.
שלב 4
מתוך
7
מוסיפים לסיר את תערובת ירקות השורש הקצוצים ומאדים אותם, תוך כדי ערבוב. מוסיפים לסיר את השום ומאדים במשך כ-3 דקות נוספות.
שלב 5
מתוך
7
מוסיפים לסיר את קוביות תפוחי האדמה, הגריסים, הפטריות הטריות וכן את פטריות הפורצ'יני ומערבבים. יוצקים לסיר את המים הרותחים, וכן את נוזל ההשריה של הפטריות. מתבלים במלח ומביאים לרתיחה.
שלב 6
מתוך
7
מסירים קצף בעזרת כף. מוסיפים את קוביות הזוקיני, מכסים, מנמיכים את הלהבה לבינונית, ומבשלים במשך כ- 40 דקות נוספות.
שלב 7
מתוך
7
משפרים טעמים עם מלח במידת הצורך. מתבלים באגוז מוסקט ובפלפל שחור גרוס ומסירים מהאש. מניחים לסיר להיות מכוסה במשך כ- 15 דקות נוספות ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0