חותכים את הירקות: מכל ירק ברשימה יש להוסיף שלושה, כך שירק אחד חותכים לקוביות ושניים משאירים בשלמותם (למשל 3 גזרים - חותכים אחד לקוביות ושניים משאירים בשלמותם וכיוצ"ב לגבי שאר הירקות).
שלב 2
0 דקות
מטגנים את הבצל והשום בשמן עד להשחמה קלה.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את כל המצרכים , חוץ מקמח תפוחי האדמה והכוסברה, ומערבבים. ויוצקים מים עד כיסוי ומביאים לרתיחה.
שלב 4
0 דקות
מבשלים על להבה נמוכה במשך כשעה.
שלב 5
0 דקות
כשהגזר (השלם) מבושל מוציאים את הירקות השלמים ומועכים עם קצת נוזלי המרק, (אפשר במקל בלנדר), מחזירים לסיר, מערבבים, טועמים, משפרים תיבול אם צריך ועוד מים אם סמיך מדי.
שלב 6
0 דקות
אם המרק נוזלי מדי, מערבבים בקערה קטנה קמח תפו"א עם מים קרים ומוסיפים לסיר כף אחרי כף, תוך בחישה, עד לקבלת מידת הסמיכות הרצויה.
שלב 7
0 דקות
מכבים את האש. מוסיפים למרק כמה עלי כוסברה טריים וקצוצים.
שלב 8
0 דקות
טועמים ומשפרים טעמים.בתיאבון.
שלב 1
מתוך
8
חותכים את הירקות: מכל ירק ברשימה יש להוסיף שלושה, כך שירק אחד חותכים לקוביות ושניים משאירים בשלמותם (למשל 3 גזרים - חותכים אחד לקוביות ושניים משאירים בשלמותם וכיוצ"ב לגבי שאר הירקות).
שלב 2
מתוך
8
מטגנים את הבצל והשום בשמן עד להשחמה קלה.
שלב 3
מתוך
8
מוסיפים את כל המצרכים , חוץ מקמח תפוחי האדמה והכוסברה, ומערבבים. ויוצקים מים עד כיסוי ומביאים לרתיחה.
שלב 4
מתוך
8
מבשלים על להבה נמוכה במשך כשעה.
שלב 5
מתוך
8
כשהגזר (השלם) מבושל מוציאים את הירקות השלמים ומועכים עם קצת נוזלי המרק, (אפשר במקל בלנדר), מחזירים לסיר, מערבבים, טועמים, משפרים תיבול אם צריך ועוד מים אם סמיך מדי.
שלב 6
מתוך
8
אם המרק נוזלי מדי, מערבבים בקערה קטנה קמח תפו"א עם מים קרים ומוסיפים לסיר כף אחרי כף, תוך בחישה, עד לקבלת מידת הסמיכות הרצויה.
שלב 7
מתוך
8
מכבים את האש. מוסיפים למרק כמה עלי כוסברה טריים וקצוצים.
שלב 8
מתוך
8
טועמים ומשפרים טעמים.בתיאבון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0