המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קולפים את כל הירקות וחותכים לקוביות גסות (את הבצל מספיק לחתוך לרבעים).
מחממים 3-4 כפות שמן בסיר גדול, מוסיפים את הבצל והשום ומערבבים כדקה.
מוסיפים את הירקות לפי הסדר ומערבבים.
מוזגים פנימה את המים, מוסיפים את אבקת המרק ותבלינים (אין צורך לקצוץ).
מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים בסיר מכוסה 45 דקות.
סוגרים את הלהבה וטוחנים את תכולת הסיר בעזרת בלנדר ידני.
מגישים עם חופן קרוטונים!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0