המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקלפים את כל הירקות, חותכים לחצאים ומכניסים לסיר. מוסיפים את המים הרותחים ומביאים לרתיחה.
כאשר הגזר רך, מוציאים מהסיר חלק מהמים (תלוי איך אתם אוהבים את המרק, סמיך/ נוזלי יותר) ומרסקים את הירקות בבלנדר ידני.
מוסיפים את התבלינים, מביאים לרתיחה נוספת של כארבע דקות על להבה נמוכה ומערבבים.
מומלץ להגיש עם קרוטונים/שקדי מרק.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0