למחרת, מסננים, ומניחים את הגרגרים על מגבת מטבח ומועכים בעזרת בקבוק, או בעזרת תחתית של סיר כבד. אין צורך למעוך לגמרי, רק לפצוע את הקליפה. מניחים את הגרגרים המעוכים בסיר גדול וממלאים במים. משפשפים את הגרגרים בידיים. הקליפות הדקות שלהם תיפרדנה מהם ותוצפנה על פני המים. נפטרים מהקליפות. חוזרים על תהליך השפשוף כמה פעמים, עד שכבר אין קליפות (ואם נשארות כמה, לא נורא).
שלב 3
0 דקות
מחממים את השמן בתחתית סיר מרק ומזהיבים בו את הבצל. מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים עד שכבר אין צבע ורוד או אדום בבשר.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את יתר החומרים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
שלב 5
60 דקות
מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בבעבוע עדין כ-60 דקות, עד שגרגרי החומוס רכים.
שלב 1
מתוך
5
משרים את גרגירי החומוס למשך לילה במים.
שלב 2
מתוך
5
למחרת, מסננים, ומניחים את הגרגרים על מגבת מטבח ומועכים בעזרת בקבוק, או בעזרת תחתית של סיר כבד. אין צורך למעוך לגמרי, רק לפצוע את הקליפה. מניחים את הגרגרים המעוכים בסיר גדול וממלאים במים. משפשפים את הגרגרים בידיים. הקליפות הדקות שלהם תיפרדנה מהם ותוצפנה על פני המים. נפטרים מהקליפות. חוזרים על תהליך השפשוף כמה פעמים, עד שכבר אין קליפות (ואם נשארות כמה, לא נורא).
שלב 3
מתוך
5
מחממים את השמן בתחתית סיר מרק ומזהיבים בו את הבצל. מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים עד שכבר אין צבע ורוד או אדום בבשר.
שלב 4
מתוך
5
מוסיפים את יתר החומרים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
שלב 5
מתוך
5
מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בבעבוע עדין כ-60 דקות, עד שגרגרי החומוס רכים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0