המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מאדים את הקישואים עם הבזיליקום הקצוץ בשמן זית.
כאשר הקישואים רכים מוסיפים שתי כפות שום, מאדים דקה ומוסיפים העגבניות החתוכות לקוביות.
מוסיפים כפית קמח.
מכסים במים רותחים עם אבקת מרק שהומסה בהם.
מתבלים ומוסיפים את עשבי התיבול.
מבשלים כ-20-25 דק' עד שהעגבניות רכות, סוגרים אש ומוסיפים מעט שמנת מתוקה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0