משרים עדשים במים קרים כשעה (רק כדי שיתבשלו יותר מהר, אפשר לדלג על ההשריה אם אין זמן).
שלב 2
0 דקות
מחממים מעט שמן זית בסיר, מוסיפים את כל הירקות (שומרים חופן קטן מעלי הסלרי להגשה) ומטגנים על להבה בינונית גבוהה בערך שש דקות, עד שהתרככו.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את העדשים הירוקות (אחרי שסיננתם אותן ממי ההשריה כמובן). מכסים במים 3-4 ס"מ מעל הירקות ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עם כיסוי כרבע שעה.
שלב 4
0 דקות
מסירים את המכסה, מוסיפים את העדשים הכתומות, מכסים ומבשלים 15-20 דקות נוספות בכיסוי חלקי, עד שכל העדשים והירקות התרככו לחלוטין.
שלב 5
0 דקות
מתבלים במלח ופלפל ובהגשה מקשטים בעלי הסלרי הקצוצים שנותרו.
שלב 1
מתוך
5
משרים עדשים במים קרים כשעה (רק כדי שיתבשלו יותר מהר, אפשר לדלג על ההשריה אם אין זמן).
שלב 2
מתוך
5
מחממים מעט שמן זית בסיר, מוסיפים את כל הירקות (שומרים חופן קטן מעלי הסלרי להגשה) ומטגנים על להבה בינונית גבוהה בערך שש דקות, עד שהתרככו.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים את העדשים הירוקות (אחרי שסיננתם אותן ממי ההשריה כמובן). מכסים במים 3-4 ס"מ מעל הירקות ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עם כיסוי כרבע שעה.
שלב 4
מתוך
5
מסירים את המכסה, מוסיפים את העדשים הכתומות, מכסים ומבשלים 15-20 דקות נוספות בכיסוי חלקי, עד שכל העדשים והירקות התרככו לחלוטין.
שלב 5
מתוך
5
מתבלים במלח ופלפל ובהגשה מקשטים בעלי הסלרי הקצוצים שנותרו.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0