מוסיפים את קוביות הבשר, מערבבים ומטגנים עד שישחימו קצת.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את השעועית, רסק, אבקת המרק\מלח, תבלינים ומערבבים היטב.
שלב 5
0 דקות
מכסים את הכל בשני ליטר מים רותחים (10 כוסות), בוחשים היטב, מנמיכים להבה ומבשלים עד שהבשר והשעועית מתרככים. אם צריך, מוסיפים מים רותחים. המרק צריך להסמיך.
שלב 6
1 דקות
סוגרים להבה, מפזרים מלמעלה את הפטרוזיליה, מחכים מעט ומגישים.
בתיאבון!
ניתן להמיר את הפלפל החריף בחצי כפית פפריקה חריפה ואת הפטרוזיליה בכוסברה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון
שלב 1
מתוך
6
מטגנים את הבצלים בשמן חם עד שיזהיבו.
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים את הגזר ומטגנים כמה דקות.
שלב 3
מתוך
6
מוסיפים את קוביות הבשר, מערבבים ומטגנים עד שישחימו קצת.
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים את השעועית, רסק, אבקת המרק\מלח, תבלינים ומערבבים היטב.
שלב 5
מתוך
6
מכסים את הכל בשני ליטר מים רותחים (10 כוסות), בוחשים היטב, מנמיכים להבה ומבשלים עד שהבשר והשעועית מתרככים. אם צריך, מוסיפים מים רותחים. המרק צריך להסמיך.
שלב 6
מתוך
6
סוגרים להבה, מפזרים מלמעלה את הפטרוזיליה, מחכים מעט ומגישים.
בתיאבון!
ניתן להמיר את הפלפל החריף בחצי כפית פפריקה חריפה ואת הפטרוזיליה בכוסברה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0