המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים קלות את הבצל בחמאה.
מוסיפים את גרגירי התירס ובוחשים. בוזקים את הקמח ומערבבים.
מוסיפים את החלב והשמנת ומתבלים. בוחשים ומביאים לרתיחה. מבשלים מספר דקות אגב בחישה.
משאירים ככוס גרגירי תירס בצד. ואת השאר מרסקים במעבד מזון או בבלנדר, מחזירים לסיר יחד עם הגרגירים השלמים ומחממים מחדש אגב בחישה.
מגררים דלעת ומוסיפים למרק בזמן ההגשה, בתוספת קליפת לימון.
אפשר לדלל על ידי הוספת חלב חם, אם יש צורך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0