המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
יש לטגן את הבצל במעט שמן וקצת חמאה עד לשקיפות. להוסיף את השום ולטגן עוד שתיים-שלוש דקות עד שקיפות.
מוסיפים את קופסת התירס (ללא הנוזלים-לזכור! יש לשמור אותם). מטגנים את התירס קצת עם הבצל והשום. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב. מוסיפים אבקת מרק עוף ואת אבקת מרק התירס. יוצקים 4 כוסות מים ואת המיץ של קופסת התירס ומביאים לרתיחה.
מבשלים על אש קטנה במשך 20 דקות. מוסיפים את הסויה ואת רוטב ההוי-סין ומבשלים עוד חמש דקות.
טורפים את הביצים, מעלים את האש של המרק לגבוהה ומוסיפים את הביצים תוך ערבוב המרק עד שנוצרים מעין פתיתי ביצה במרק.
יוצקים למרקיות ומפזרים מעל מעט בצל ירוק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0