ללוש את החומרים לבצק אחיד. לתת לו לנוח כחצי שעה ושוב ללוש, ואז לכסות בניילון נצמד ולהעביר למקרר לשעתיים.
שלב 2
0 דקות
להוציא את הבצק ולחלק אותו ל-12 עיגולים שווים. אני מורח שמן זית על כל עיגול ומניח בצד לעוד שעה, מכוסה במגבת.
שלב 3
0 דקות
לשטח את הבצק על השיש ולמתוח לצדדים, להשתדל שלא יקרע (אבל לא נורא אם יש חורים). למרוח מרגרינה שהומסה במיקרו או רכה מאוד.
שלב 4
0 דקות
לקפל אחד על השני שיווצרו שלוש שכבות ולגלגל ולהניח בסיר הקובנה/ג'חנון, 4 חתיכות למטה ומעליהן שוב 4, ושוב 4 שתי וערב, מעל לשים את העטיפה של המרגרינה ולכסות.
שלב 5
0 דקות
לאפות כל הלילה בחום של 100 מעלות על רשת במדף התחתון בתנור. להגיש עם ביצים חומות, עגבניה וסחוג. בתיאבון
שלב 1
מתוך
5
ללוש את החומרים לבצק אחיד. לתת לו לנוח כחצי שעה ושוב ללוש, ואז לכסות בניילון נצמד ולהעביר למקרר לשעתיים.
שלב 2
מתוך
5
להוציא את הבצק ולחלק אותו ל-12 עיגולים שווים. אני מורח שמן זית על כל עיגול ומניח בצד לעוד שעה, מכוסה במגבת.
שלב 3
מתוך
5
לשטח את הבצק על השיש ולמתוח לצדדים, להשתדל שלא יקרע (אבל לא נורא אם יש חורים). למרוח מרגרינה שהומסה במיקרו או רכה מאוד.
שלב 4
מתוך
5
לקפל אחד על השני שיווצרו שלוש שכבות ולגלגל ולהניח בסיר הקובנה/ג'חנון, 4 חתיכות למטה ומעליהן שוב 4, ושוב 4 שתי וערב, מעל לשים את העטיפה של המרגרינה ולכסות.
שלב 5
מתוך
5
לאפות כל הלילה בחום של 100 מעלות על רשת במדף התחתון בתנור. להגיש עם ביצים חומות, עגבניה וסחוג. בתיאבון
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0