המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בקערת המקסר שמים קמח, ביצים, חלמונים, סילאן וחצי ליטר מים ומערבבים כ 3 דקות.
מוסיפים מלח ומערבלים 10 בדיוק.
מניחים למנוחה של כשעה מכוסה בניילון נצמד.
מוסיפים את שליש כוס השמן השיני ומערבלים עד להטמעות מלאה.
מניחים להתפחה של כשעה.
קולעים לחלות ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום.
אפיה בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות עד להשחמה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0