המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקפיצים במחבת את השום, מוסיפים ג'ינג'ר ומקפיצים לשתי דקות נוספות.
צורבים את הסלמון לסגירה (ניתן להשתמש גם בחזה עוף, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), ומוציאים לצלחת.
מוסיפים חלב קוקוס ומביאים לבעבוע על אש נמוכה. מוסיפים צ'ילי, קארי ירוק, סויה, מלח, פלפל וסוכר ומערבבים.
מוסיפים את הדלורית (ניתן להשתמש גם בבטטה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) והאפונה, ומבשלים 5 דקות נוספות.
מוסיפים את רצועות הפלפל האדום, מוסיפים את הדג או העוף, מביאים לבעבוע נוסף, ומסירים מהאש.
כאשר הרוטב מוכן, מכינים את הנודלס לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
מסננים את הנודלס, מוסיפים לרוטב, מבשלים שתי דקות נוספות, ומגישים.
מתקנים את התיבול במידת הצורך. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0