מבשלים את הניוקי על פי ההוראות על גבי האריזה.
*ניתן להשתמש בכל סוג פסטה קצרה אהובה אחרת במקום הניוקי. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
0 דקות
ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את שיני השום ומטגנים קלות.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הפסטה ומערבבים יחד עם החמאה עד שהיא מתחממת.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים מעט פלפל, מלח ואגוז מוסקט.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים בהדרגה את הגבינה הצהובה, עד שהיא נמסה.
שלב 6
0 דקות
מגישים מיד.
שלב 1
מתוך
6
מבשלים את הניוקי על פי ההוראות על גבי האריזה.
*ניתן להשתמש בכל סוג פסטה קצרה אהובה אחרת במקום הניוקי. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
מתוך
6
ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את שיני השום ומטגנים קלות.
שלב 3
מתוך
6
מוסיפים את הפסטה ומערבבים יחד עם החמאה עד שהיא מתחממת.
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים מעט פלפל, מלח ואגוז מוסקט.
שלב 5
מתוך
6
מוסיפים בהדרגה את הגבינה הצהובה, עד שהיא נמסה.
שלב 6
מתוך
6
מגישים מיד.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0