המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הניוקי לפי הוראות ההכנה על גבי האריזה.
להכנת הרוטב - ממיסים חמאה, מוסיפים את המרווה ואת השמנת המתוקה, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
במקביל, מבשלים את הברוקומיני בישול קצר של 4 דקות לאחר הרתיחה ומיד מעבירים למי קרח לעצירת הבישול.
מוסיפים את הניוקי לרוטב ומבשלים אותם יחד מעט על מנת שיספגו את הטעמים.
מטגנים את הברוקומיני בשמן הזית מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
לפני ההגשה מוסיפים את הברוקומיני לניוקי עם הרוטב, ומפזרים מעל את הגבינות. *ניתן להמיר את הברוקומיני בברוקולי או תרד, באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0