המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את כל החומרים חוץ מהמלח והפלפל בקערה ומניחים במקרר למינימום חצי שעה ומקסימום שעתיים. הופכים את הנתח פעם או פעמיים במהלך ההשריה.
מוציאים מהמשרה ומניחים על המנגל לחמש דקות. הופכים וצולים עוד חמש דקות (אם מכינים את הנתח בתנור ביתי, מחממים את הגריל למקסימום ומניחים את הנתח על מחבת פסים שיכולה להיכנס לתנור במרחק של כעשרה ס"מ מהגריל. צולים חמש דקות מכל צד).
בתום הצלייה מניחים לנתח לעמוד שבע דקות ורק אז פורסים לפרוסות דקות (ההמתנה הזו נותנת למיצים שבבשר להירגע. כך הם לא יברחו החוצה בעת הפריסה). עכשיו אפשר להוסיף מלח ופלפל.
מגישים עם לחם, חרדל וחמוצים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0