המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את נתחי העוף בקערה, מוסיפים את מרכיבי המשרה, מערבבים ומשהים בצד לשעה.
מכינים את פתיתי הקוסקוס הישראלי לפי ההוראות שעל האריזה, מוסיפים את השקדים המטוגנים ומערבבים.
מחממים במחבת גדולה שמן, מוסיפים את נתחי הירקות ומטגנים כ-7 דק' עד שיזהיבו מעט, מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.
מוסיפים למחבת מעט שמן, מוסיפים את נתחי העוף ומטגנים מספר דקות עד שהעוף משנה את צבעו. מחזירים את הירקות למחבת ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים רוטב סויה, מטגנים עוד 2 דק' ומסירים מהאש.
להגשה: מחממים את תערובת הקוסקוס והשקדים, עורמים בצלחת מעט מהקוסקוס, שמים מעל מתערובת העוף והירקות, מעטרים בבצל קצוץ ושמן שומשום ומגישים
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0