המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים חצילים בשמן עמוק עד השחמה ומספיגים היטב מעודפי השמן.
חותכים ביצה קשה לרבעים.
מורחים לחוח בטחינה (ניתן להמיר בפיתה עיראקית או רגילה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
ממלאים בחצילים מטוגנים וביצה קשה פרוסה, מטפטפים עמבה ואוכלים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0