המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מנקים את הסלמון מעצמות ומהחלק האפור. חותכים לקוביות בגודל 1X1X1 ס"מ.
קוצצים את הבצל דק, וקוצצים את העירית.
כעשר דקות לפני ההגשה מערבבים את החומרים. הדג "מתבשל" במיץ הלימון, וסופג טעמים במהירות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0