המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום גבוה, 200 מעלות.
בבאן מארי (אפשר גם במיקרוגל בעוצמה נמוכה) ממסים את החמאה והשוקולד. טורפים לתערובת חלקה, ללא גושים.
שמים במעבד מזון חלמונים וביצים, ומעבדים לתערובת אחידה. מוסיפים את הסוכר, את תערובת השוקולד ואת הקמח.
אחרי כל הוספה מפעילים את מעבד המזון ומוסיפים את המרכיב הבא רק כשהתערובת אחידה.
משמנים ומקמחים היטב את הקוקוטים, ועורכים אותם זה לצד זה על תבנית אפייה ברווחים של כ-2.5 ס"מ. ממלאים כל קוקוט בתערובת כדי שלושה רבעים מגובהו. במרכז כל קוקוט מטביעים קוביית שוקולד.
אופים בתנור החם 10-15 דקות, עד שנוצר קרום סדוק אך המרכז עדיין רוטט.
מצננים מעט, הופכים את הקוקוטים ומשחררים את העוגות בעדינות רבה.
מפזרים אבקת סוכר ומגישים חם או פושר, מומלץ בתוספת גלידת וניל משובחת ו/או קרם אנגלייז.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0