מועכים בעדינות חופן אורז על פני כל האצה. מיישרים את הקצוות וגורפים את האורז בעדינות ממקום למקום כך שיתקבל דף נורי מצופה בשכבה אחידה של אורז המחובר לאצה אך לא דחוס מדי.
שלב 3
0 דקות
מפזרים חצי כפית שומשום שחור על כל שטח הדף. לוחצים בעדינות כך שהשומשום ידבק לאורז.
שלב 4
0 דקות
מרטיבים במעט מים מחצלת גלגול נוספת שנעטפה מראש בניילון נצמד. אוחזים במחצלת והופכים את הנורי עם האורז על המחצלת הלחה כשהשומשום השחור כלפי מטה.
שלב 5
0 דקות
מסדרים 2 כפות סלמון קצוץ בשורה על החלק הקרוב של הנורי. אוחזים בקצה המחצלת הקרוב לגוף ומגלגלים אותה כך שהסלמון "יוחבא" בתוך הנורי השחור. ממשיכים לגלגל עד שהאורז ייגע ברול ויחבר את הרול למקומו. מייצבים ומיישרים את הרול לגליל אחיד ומשחררים.
שלב 6
0 דקות
חותכים את הרול המתקבל ל-6 יחידות, מעמידים אותן על הצד החתוך ומפזרים מעט בצל ירוק מעל.
שלב 1
מתוך
6
מניחים אצת נורי אחת על מחצלת גלגול.
שלב 2
מתוך
6
מועכים בעדינות חופן אורז על פני כל האצה. מיישרים את הקצוות וגורפים את האורז בעדינות ממקום למקום כך שיתקבל דף נורי מצופה בשכבה אחידה של אורז המחובר לאצה אך לא דחוס מדי.
שלב 3
מתוך
6
מפזרים חצי כפית שומשום שחור על כל שטח הדף. לוחצים בעדינות כך שהשומשום ידבק לאורז.
שלב 4
מתוך
6
מרטיבים במעט מים מחצלת גלגול נוספת שנעטפה מראש בניילון נצמד. אוחזים במחצלת והופכים את הנורי עם האורז על המחצלת הלחה כשהשומשום השחור כלפי מטה.
שלב 5
מתוך
6
מסדרים 2 כפות סלמון קצוץ בשורה על החלק הקרוב של הנורי. אוחזים בקצה המחצלת הקרוב לגוף ומגלגלים אותה כך שהסלמון "יוחבא" בתוך הנורי השחור. ממשיכים לגלגל עד שהאורז ייגע ברול ויחבר את הרול למקומו. מייצבים ומיישרים את הרול לגליל אחיד ומשחררים.
שלב 6
מתוך
6
חותכים את הרול המתקבל ל-6 יחידות, מעמידים אותן על הצד החתוך ומפזרים מעט בצל ירוק מעל.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0