המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרתיחים בסיר את המים, החמאה, הסוכרים והמלח.
לאחר הרתיחה מוסיפים את הקמח, מסירים מהאש ומערבבים לבצק אחיד ללא גושים.
מעבירים למיקסר עם וו גיטרה ומערבלים 3 דקות נוספות, לקירור התערובת.
מוסיפים את הביצים אחת אחת עד שהבצק מתחבר בחזרה והופך אחיד.
בסיר טיגון מחממים שמן לטיגון עמוק עד לרתיחה.
מעבירים את הבצק לשקית זילוף ויוצרים בצורה סיבובית סירות. מכניסים את הסירות לשמן ומטגנים קלות 2 דקות מכל צד עד להזהבה ומצננים.
מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג והסוכר לקצפת יציבה.
ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל ומערבבים עם הגבינה הלבנה.
מערבבים את הקצפת עם השוקולד והגבינה לתערובת אחידה ובשקית זילוף ממלאים בנדיבות את הסירות.
מעטרים במנגו וריבה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0