המתכון הזה נוצר עבור 25 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת הבצק: מניחים את כל החומרים היבשים מלבד המלח בקערת מיקסר. מערבבים עם וו לישה. מוסיפים את המים והשמן בהדרגה ומעבדים כעשר דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה כשעה עד שעתיים עד להכפלת הנפח.
הכנת מלית הבשר: מטגנים במחבת את הבצלים הקצוצים. מוסיפים בשר טחון ומפוררים עם מזלג. מתבלים בפלפל אנגלי ומלח ומבשלים עד שהבשר מוכר ומטוגן קלות. מסירים מהאש ומצננים.
הכנת הסירות: מחלקים את הבצק לעשרים - שלושים כדורים. מרדדים כל חלק על משטח מקומח לצורה אובאלית. שמים כפית גדושה מהמלית במרכז ומצמידים את הקצוות זה לזה לצורה של סירת קאנו.
מניחים להתפחה חלקית בתבנית אפייה משומנת.
אופים בתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות למשך כ-20 דקות עד שהסירות מזהיבות. מצננים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0