המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משרים בקערה עם מים וכף חומץ את פרחי הברוקולי 15 דקות, מסננים ושוטפים.
מערבבים בקערה גדולה את הברוקולי, הבצל והחמוציות.
משקשקים את המיונז, סוכר חום, חומץ והדבש היטב בצנצנת לרוטב אחיד.
שופכים את הרוטב על הסלט ומערבבים היטב.
מפזרים את הקשיו והשומשום הקלוי ושומרים במקרר עד ההגשה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0