המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים את גרגר הנחלים, את עלי התרד ואת הפטרוזיליה.
את החסה חותכים לרצועות דקות.
את עגבניות השרי לרבעים.
מערבבים את מרכיבי הרוטב (כל הנוזלים) בצנצנת ושופכים לירקות. *ניתן להמיר את הרוטב חרדל ודבש בכף רוטב צ'ילי מתוק. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מערבבים היטב ומניחים לכמה דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0