המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים או קורעים את החסה לרצועות.
מוסיפים את עלי הבייבי.
חותכים את המשמש המיובש לקוביות ומוסיפים.
קולים את הפיסטוקים במחבת עד להשחמה קלה ומוסיפים.
בסמוך למועד ההגשה מנערים את הרוטב ומוסיפים חצי בקבוק לסלט.
רק בסוף מוסיפים את גבינת העזים (קרה מהמקרר, חתוכה לקוביות בגודל 1X1 ס"מ), מערבבים קלות את כל הרכיבים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0