מערבבים את חומרי הרוטב בקערת ערבוב קטנה ונותנים לו לנוח קלות.
שלב 2
0 דקות
במחבת עם מעט מאד שמן מטגנים קלות את הנודלס. מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב תוך כדי שהסוכר נמס, ועוטף את הנודלס. מורידים מהכיריים ונותנים לנודלס להתקרר.
שלב 3
0 דקות
מניחים בקערה את החסה הנקטרינות והצימוקים. יוצקים את הרוטב ומערבבים.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הנודלס והשקדים, מגישים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
4
מערבבים את חומרי הרוטב בקערת ערבוב קטנה ונותנים לו לנוח קלות.
שלב 2
מתוך
4
במחבת עם מעט מאד שמן מטגנים קלות את הנודלס. מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב תוך כדי שהסוכר נמס, ועוטף את הנודלס. מורידים מהכיריים ונותנים לנודלס להתקרר.
שלב 3
מתוך
4
מניחים בקערה את החסה הנקטרינות והצימוקים. יוצקים את הרוטב ומערבבים.
שלב 4
מתוך
4
מוסיפים את הנודלס והשקדים, מגישים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0