קולפים שלושה מהתפוזים באמצעות סכין כך שבשרם יחשף. מפרידים לפלחים, ללא הקליפה הדקה, מוסיפים לכרוב ומערבבים.
שלב 3
0 דקות
הרוטב: סוחטים את המיץ מהתפוז הנותר לקערה קטנה. מוסיפים את החרדל ו-1/3 כוס שמן (מומלץ לשלב שמן שומשום, כדי לקבל גוון אסייתי), מלח ופלפל ומערבבים עד שהמלח נמס לגמרי. יוצקים על הסלט ומערבבים.
קולפים שלושה מהתפוזים באמצעות סכין כך שבשרם יחשף. מפרידים לפלחים, ללא הקליפה הדקה, מוסיפים לכרוב ומערבבים.
שלב 3
מתוך
4
הרוטב: סוחטים את המיץ מהתפוז הנותר לקערה קטנה. מוסיפים את החרדל ו-1/3 כוס שמן (מומלץ לשלב שמן שומשום, כדי לקבל גוון אסייתי), מלח ופלפל ומערבבים עד שהמלח נמס לגמרי. יוצקים על הסלט ומערבבים.
שלב 4
מתוך
4
מפזרים מעל את הפטרוזיליה ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0