קוטמים את קצות המלפפונים ופורסים אותם לפרוסות אלכסוניות דקיקות (אם יש מנדולינה - משתמשים בה). מפזרים על פרוסות המלפפונים כפית מלח, מערבבים ומניחים לחצי שעה במסננת.
שלב 2
0 דקות
סוחטים קלות את המלפפונים להגרת נוזלים. טורפים בקערית את כל חומרי הרוטב, ויוצקים על המלפפונים. משהים לרבע או חצי שעה לפחות, לספיגת טעמים.
שלב 3
0 דקות
סמוך להגשה מוסיפים את השומשום (אפשר לקלות אותו קלות על מחבת יבשה, לתוספת טעם ופריכות) והבצל הירוק. מערבבים ומגישים.
שלב 1
מתוך
3
קוטמים את קצות המלפפונים ופורסים אותם לפרוסות אלכסוניות דקיקות (אם יש מנדולינה - משתמשים בה). מפזרים על פרוסות המלפפונים כפית מלח, מערבבים ומניחים לחצי שעה במסננת.
שלב 2
מתוך
3
סוחטים קלות את המלפפונים להגרת נוזלים. טורפים בקערית את כל חומרי הרוטב, ויוצקים על המלפפונים. משהים לרבע או חצי שעה לפחות, לספיגת טעמים.
שלב 3
מתוך
3
סמוך להגשה מוסיפים את השומשום (אפשר לקלות אותו קלות על מחבת יבשה, לתוספת טעם ופריכות) והבצל הירוק. מערבבים ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0