המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
על גבי קרש חיתוך מניחים מלפפון, חותכים את הקצוות שלו וחוצים אותו ל-2 במרכזו. משפדים את המלפפון על שיפוד עץ וקורצים אותו בעזרת סכין ותוך כדי סיבוב מתחילתו ועד סופו כך שנוצר סוג של ״קפיץ״.
בקערה מערבבים את כל חומרי התחמיץ (מלבד מהשומשום הקלוי), טועמים ומתקנים את התיבול לפי הטעם.
מוסיפים את המלפפונים לתוך התחמיץ ומערבבים. מפזרים את השומשום מעל ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0