המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים בסיר קטן את שמן הזית ומטגנים את השום הכתוש טיגון קל ועדין.
מתבלים בפפריקה עד לקבלת שמן אדום ומערבבים היטב.
מוסיפים אל הסיר את הסלק המבושל ולא מערבבים.
מוסיפים את שאר התבלינים ואת הסוכר ומחכים שהסוכר יתמוסס.
מנמיכים את האש למינימום ומבשלים 15 דקות בלי ערבוב.
מערבבים ומבשלים עוד 20 דקות על אש נמוכה.
מסירים מהאש, מוסיפים את עשבי התיבול והאגוזים, ומגישים חם או קר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
כן טעים
אהבתי טעים מאד חנה בן יהודה
תודה חנה, שמחים שאהבת
הצג מתכונים נוספים
הערות 2