המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בעזרת קולפן ירקות חותכים מהגזרים סרטים ארוכים ודקיקים. כדי להגיע לסרטים באמת דקים וארוכים, צריך להשתמש בקולפן חד וטוב, עדיף קולפן ג'וליאנים.
מערבבים את הגזרים עם כל שאר החומרים. מגישים כתוספת לבשר או כסלט בפני עצמו.
לא מומלץ לשמור במקרר. כדאי לאכול מיד אחרת הגזר מאבד את הפריכות הנפלאה שלו.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0