מחממים את התנור לחום בינוני (150 מעלות). מערבבים את עגבניות השרי החצויות עם שלוש כפות שמן זית, כפית מלח וטימין. מעבירים לתבנית ואופים 30 דקות או עד שהעגבניות מתכווצות מעט.
שלב 2
0 דקות
מוציאים מהתנור, מעבירים את העגבניות והנוזלים שנוצרו לכלי אחסון ומצננים במקרר.
שלב 3
0 דקות
לוינגרט: שמים את כל מרכיבי הוינגרט במעבד מזון ומפעילים עד לקבלת רוטב אחיד. מתבלים במלח ופלפל.
שלב 4
0 דקות
להגשה: שוברים את הלחמיות לחתיכות קטנות. שמים בכלי הגשה את התרד, עלי הבייבי, עגבניות השרי האפויות (כולל הרוטב שנוצר בזמן אפייתן), הסלק והקולורבי ומערבבים.
שלב 5
0 דקות
יוצקים מעל את רוטב הוינגרט, מוסיפים את שברי הלחמיות ומערבבים היטב. מפזרים מעל את כדורי הלאבנה ומגישים מיד.
שלב 1
מתוך
5
מחממים את התנור לחום בינוני (150 מעלות). מערבבים את עגבניות השרי החצויות עם שלוש כפות שמן זית, כפית מלח וטימין. מעבירים לתבנית ואופים 30 דקות או עד שהעגבניות מתכווצות מעט.
שלב 2
מתוך
5
מוציאים מהתנור, מעבירים את העגבניות והנוזלים שנוצרו לכלי אחסון ומצננים במקרר.
שלב 3
מתוך
5
לוינגרט: שמים את כל מרכיבי הוינגרט במעבד מזון ומפעילים עד לקבלת רוטב אחיד. מתבלים במלח ופלפל.
שלב 4
מתוך
5
להגשה: שוברים את הלחמיות לחתיכות קטנות. שמים בכלי הגשה את התרד, עלי הבייבי, עגבניות השרי האפויות (כולל הרוטב שנוצר בזמן אפייתן), הסלק והקולורבי ומערבבים.
שלב 5
מתוך
5
יוצקים מעל את רוטב הוינגרט, מוסיפים את שברי הלחמיות ומערבבים היטב. מפזרים מעל את כדורי הלאבנה ומגישים מיד.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0