המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולים פלפלים בגריל, או על להבה גלויה עד שהקליפה נחרכת ומתנתקת. מעבירים לשקית או לקופסה אטומה, ומצננים באדים (הם יסייעו לניתוק הקליפה). קולפים וחותכים לרצועות.
שמים את כל החומרים בקערה למעט קרוטונים ורוטב. מוסיפים רוטב, ומערבבים היטב. ממש לפני ההגשה, מפזרים מעל קרוטונים. בתיאבון!
להכנת הקרוטונים: אופים בתנור קוביות חלה משוחות בשמן זית. אפשר להמיר גם בקרוטונים אסם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1