המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משרים את הזיתים במים במשך כשעתיים. מידי פעם יש להחליף את מי ההשרייה.
מחממים את השמן ומטגנים את שיני השום הקצוצות עם התבלינים במשך כדקה.
מוציאים את הזיתים ממיי ההשרייה ומוסיפים אותם לשמן יחד עם פלחיי הלימון, רסק העגבניות והמים.
מבשלים את התערובת על אש בינונית, עד שהמים מתאדים לגמרי.
שומרים את הסלט במקרר עד להגשה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0