המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.
חותכים את הפטריות לחצאים ומשרים ברוטב למשך 30 דקות.
חותכים את בצלי השאלוט לרצועות דקות.
מקרמלים את התאנים בתנור בתכנית גריל, כדקה וחצי עם סוכר חום.
קוצצים את יתר מרכיבי הסלט.
יוצקים את הרוטב עם הפטריות על הסלט ומעטרים עם התאנים המקורמלות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0